Producție tâmplărie

Unicon S.A. a investit în atelierul propriu în tehnnologii moderne de fabricaţie a elementelor de tâmplărie din PVC, cu armatură metalică şi din aluminiu, precum şi a pachetelor de geamuri Float cu sticlă de calitate din import. Tâmplăria PVC produsă de de compania noastră are agrementele tehnice eliberate de Comisia de Agrement Tehnic în Construcţii – MLPAT şi este marcată cu Marca de Calitate Verificată a furnizorului german de profile REHAU®.

 

Caracteristicile sistemului de profile REHAU® BASIC DESIGN sunt:
– material: PVC cu armatura metalică
– sistem tricameral cu armatură din oţel zincat, certificat DIN 7748/1.01.1989
– rezistență la variaţii de temperatură: -40 ; +70 ~C
– coeficient de izolare termică: k=1,7 W/m2K -pentru profile şi armatura
– culori:alb, stejar auriu, stejar natur, stejar închis, mahon şi culori la comandă (maron, roşu, galben, albastru, verde, bleu, negu, etc.).
Feroneria este importată de la Gretsch-Unitas – Germania (inclusiv sisteme oscilo-batante de calitate).
Geamul este Float termopan cu sticlă Saint Gobain, se importă din Polonia şi Ungaria şi are coeficientul de izolare termică: k=3,0 W/m2K pentru o structură uzuală T 4-12-4.

 

 

Atelierul nostru oferă o gamă foarte variată de acoperiri profesionale pentru geamuri:
• LOW-E-mission în diverse culori;
• reflectiv;
• oglindă;
• ornament;
• mat sau sablat;
• antiefracție;
• antiglonț.
Foarte apreciate sunt plasele anti-insecte care pot fi: fixe, mobile (pe balama) și tip rulou cu arc.
Sigilaturile de butyl-tyocol (geam termopan) sunt importate de la Kommerling – Germania.
Profilele din aluminiu, cu sau fără rupere termică, sunt importate din Italia de la firma Gastaldello (modelul recent: New Tec) şi din Grecia de la firma Alumil, în funcţie de solicitarea clientului.

Confortul în spaţiile de locuit, birouri sau producţie se defineşte în ziua de astăzi printr-o izolaţie termică superioară, lipsa curenţilor paraziţi de aer, izolarea fonică şi la vibraţii, economie de agent termic (cald sau rece), uşurinţă în manevrarea ferestrelor batante şi oscilo-batante, a uşilor translucide batante sau de teranslație, manuale sau automate (cu senzori de proximitate), a utilizării feroneriei durabile şi de calitate.